Kedves Látogató!

Először is kérlek engedd meg, hogy bemutatkozzak. Pongráczné Hüse Eszter vagyok, háromgyermekes gyakorló anyuka. Az elmúlt pár évben volt bőven időm és lehetőségem saját bőrömön megtapasztalni, mi az ami megkönnyíti a mindennapokat, és mi az ami megkönnyíthetné, de nem létezik 😊 Na ez volt a fő motiváció ami a varrás felé terelt.

A legnagyobb kisfiam, első farsangján Gombóc Artúr szeretett volna lenni. Sehol nem találtam neki jelmezt... Nyilván, nem a legkeresettebb karaktert választotta. És pontosan ez volt az, amiért eldöntöttem, hogy olyan nincs, hogy ezt kitalálja és majd én rábeszélem egy rendőrre/tűzoltóra/mancs őrjáratra, csak mert az kényelmesebb lenne. Úgyhogy először kézzel nekiálltam megvarrni, majd a férjem (látva a szenvedésemet 😅 ) mondta, hogy akkor most menjek el és vegyek egy varrógépet. 😊 És megvettem. Onnantól kezdve, amiről úgy ítéltem meg, hogy egyszerűbb megvarrni, vagy egyedibb lehetne, megvarrtam magunknak.

Aztán szépen sorban a szimpla sapka-sál, takaró, ovis szett, fürdőponcsó után jöttek azok az ötletek amiket egyszerűen azért akartam megvarrni, mert nem találtam sehol a piacon pont olyat amilyet szerettem volna, ami szerintem praktikus lenne. És ez volt az a pont ahol úgy döntöttem megalakul az Anyacuka 😊

Elsődleges célom olyan termékeket készíteni, amik máshol nem találhatók meg. Nem különlegességeket, hétköznapi dolgokat kis csavarral. Pont annyival ami mégis egyedivé teszi őket.

Alapvetően minden darabot megrendelésre, teljesen egyedire szabva készítek el, hogy tényleg tökéletesen passzoljon az elvárásokhoz.